2010

Hvor det hele startede

Milo Bikes ejes og drives af Dorthe Frederiksen og Claus Jensen.

Milo Bikes blev etableret som familievirksomhed ved siden af vores daglige arbejde. Og sådan har det fungeret lige siden. Derfor går vi op i familieværdier, det gode håndværk, det gode salg og at tage sig tid til opgaven. Det har vi gjort fra dag et, hvor vi bestilte de første materialer hjem for at samle den første Milo Bikes-ladcykel.

2011

Hvad betyder Milo?

Vi er en lille familievirksomhed, så derfor skulle Milo Bikes naturligvis have et familienavn. Milo er en sammentrækning af vores to dejlige børns navne - Mikkel og Louise.
2013

Produktion af Milo Bikes

Siden 2011 har Milo Bikes været igennem en markant udviklingsproces. I starten blev ladcyklerne importeret færdigsamlet fra Asien. Det besluttede Dorthe og Claus at stoppe med i 2013, da kvaliteten på cyklerne ikke stod mål med deres krav til kvalitet. Siden den beslutning i 2013 har Claus selv nøje udvalgt og gennemtestet alle komponenter og dele til ladcyklen.

I dag består en Milo Bike 70 procent af dele fra danske leverandører, og selve stellet er designet og udviklet i tæt samarbejde med Dan Suenson fra Aquila Racing Cars, der driver sin virksomhed med produktion af Aquila-racerbiler fra Gram i Sønderjylland. Claus samler selv cyklerne. Har kunderne specielle ønsker til farve, udstyr m.v er det også Claus, der udfører det arbejde i værkstedet.

Særligt fokus på kvalitet og sikkerhed

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed. For at understrege netop det, og fordi alle cykler netop bliver håndsamlet og efterprøvet, er vores leveringstid op til 30 dage.

Et andet eksempel på vores fokus på kvalitet er de hydrauliske skivebremser, som gør bremseegenskaberne på Milo Bikes markant bedre og mere sikkert end eksempelvis på ladcykler der benytter V-bremser.

I sin egenskab af dagplejermor bruger Dorthe sin Milo Bike når turen hver dag går rundt i Haderslev sammen med hendes fire-fem dagplejebørn. Det er således Dorthe, der kan skrive under på at cyklerne kan bruges i al slags vind og vejr. Det betyder også, at en Milo Bike er hverdagstestet af dagplejere og at sikkerhedsudstyret med garanti er nøje gennemgået og styrketestet.

2019

En toptunet ladcykel

Vi er nu der, hvor Milo Bikes har eksisteret i ni år, og vi er begyndt at bruge mere og mere tid på virksomheden. Det betyder, at vores ladcykler har udviklet sig mere og mere. Fra flotte kalecher, selvlysende bokse og til punkterfri dæk, tilbyder vi nu en toptunet ladcykel til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Vi sætter en ære i den gode handel, og ser gerne vores kunder i øjnene inden køb, hvorfor du altid er velkommen til en snak om, hvorfor lige netop en Milo Bike kan være noget for dig. En grundig prøvetur er naturligvis også mulig.

Milo 4

Milo 6